Container huren Roosendaal

Wilt u een container huren in Roosendaal? Bij ZNCS bent u aan het juiste adres. Wij beschikken over drie verschillende soorten containers, geschikt voor grofvuil, puin, bouwafval, groenafval. Hierdoor heeft u altijd een container die het beste bij uw situatie past. 

 

Welke container wilt u huren in Roosendaal?

Het huren van een afvalcontainer is handig voor het afvoeren van grote hoeveelheden afval. Hiervoor hoeft u niet zelf in de rij te staan bij de gemeentelijke milieustraat in Roosendaal. Dit scheelt u onnodig veel tijd.

Bij ZNCS heeft u de keuze uit verschillende formaten containers. Afhankelijk van het soort afval en de hoeveelheid afval bepaalt u welke container u nodig heeft. Heeft u veel hout, dan huurt u een houtcontainer. Bestaat uw afval vooral uit steen, fundering of een ander gesteenten, bestel dan een puincontainer. Bij ZNCS kunt u containers huren voor: puin, hout, bouw- en sloopafval en groenafval. De verschillende formaten containers die ZNCS levert in Roosendaal, zijn: 3 m3, 6 m3 of 10 m3.  Welk formaat heeft u precies nodig? Misschien is het moeilijk voor u in te schatten. Een container zit namelijk sneller vol dan u misschien verwacht. Om u een indicatie te geven van de grootte van de containers, zetten we de verschillende afvalcontainers graag voor u uiteen in onze container vergelijker. ? https://www.zncs.nl/de-container-vergelijker/

Een houtcontainer is in principe dezelfde container als een puincontainer. De reden dat de containers in prijs verschillen,  is omdat u ook betaalt voor de verwerking van het afval. Des te belangrijker is het dat u het afval goed sorteert.

 

Regels voor het huren van een container in Roosendaal?

Wilt u een container huren in Roosendaal? Dan gelden hiervoor verschillende spelregels bij ZNCS. De spelregels zijn:

 

 • De prijzen voor het huren van een container in Roosendaal zijn inclusief transport en 30 dagen containerhuur.
 • De containerhuur vanaf 30 dagen na plaatsing/wisseling bedraagt € 3,- per werkdag.
 • Prijzen voor puin, hout, bouw- en sloopafval in containers vanaf 12 m3 of groter op aanvraag.
 • Koelkasten, vriezers, matrassen en autobanden zijn in geen enkele container toegestaan.
 • Alle portaalcontainers mogen tot maximaal 20 cm boven de rand worden beladen.
 • In bouw- en sloopafval is grond, dakafval en C-Hout (geïmpregneerd hout) niet toegestaan.
 • Verboden om in de container te deponeren: chemisch- en milieugevaarkijk afval, olie(filters) en alle met olie bevuilde producten, autobanden, asbest, asbesthoudende producten, asbestvrije (golf)plaat en asbest lijkende producten, kadavers en slachtafval of dierlijke meststoffen.
 • Indien er andere afvalstoffen in de container worden aangetroffen dan is opgegeven of toegestaan, zullen de extra kosten worden doorberekend.
 • Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Geldig tot en met 31 december 2021.

 

Hoe huurt u een container bij ZNCS?

Woont u in Roosendaal en wilt u graag een afvalcontainer huren? Dit doet u bij ZNCS op verschillende manieren. U kunt via ‘online bestellen’ een keuze maken voor een afvalcontainer en deze via het bestelformulier aanvragen. Een andere mogelijkheid is om een e-mail te sturen naar info@zncs.nl of te bellen naar 0168-329090.

Weet u niet of uw afval in een specifieke container terecht moet komen. Of heeft u eigenlijk geen idee hoeveel afval er in een container mogelijk is. Wij helpen u graag bij het selecteren van de ideale container voor uw verbouwing.

 

  Bridge offers perfect solutions for your brand-new modern & sleek business solution website